Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit

Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit

Traiteurslagerij Ton de Wit

Traiteur-slagerij de Wit is inmiddels een begrip in Heemstede en ver daarbuiten. Wij zijn een kwalitatief hoogstaande slagerij die sinds 1990 gevestigd is in de Raadhuisstraat. We zijn op dit moment de grootste cateringspecialist van Haarlem, Heemstede en de hele Haarlemmermeer.

Wij kunnen barbecues verzorgen van 2 tot 1500 personen. Uiteraard geheel volgens uw wensen. Zo is er al een compleet barbecuemenu voor maar € 9,75 per persoon. Tevens hebben wij de mogelijkheid om personeel te reserveren voor het barbecuen en het serveren van eventuele drankjes of hapjes. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden en laat u overtuigen. Uiteraard kunt u ons ook mailen.

Dagelijks worden onze maaltijden bereid door onze chefkok, gemaakt van uitsluitend dagverse ingrediënten. Variërend van rijkgevulde stamppotten tot runderstoofpotten. Maar ook pasta's en pizza's ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment. Elke dag maken wij een soep van de dag. Vers, voedzaam en altijd lekker. In de maanden november t/m februari hebben wij iedere week op woensdag t/m zaterdag verse erwtensoep.

Ons kant-en-klaar aanbod geeft u de gelegenheid om een gemakkelijk en snel te bereiden maaltijd op tafel te zetten. U hebt daarbij, zowel de keus uit complete maaltijden, als uit losse bijgerechten. Zo stelt u zelf uw maaltijd samen. De jus en sauzen maken het verhaal compleet.

In onze traiteur-slagerij hebben wij een eigen worstmakerij waardoor wij garant staan voor versheid en kwaliteit van onze worsten. Onze toppers zijn de rookworsten, de Gelderse gekookte worsten, de osseworst en de grillworst en natuurlijk onze beroemde brûllée worst.


Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Winnaar Publieksprijs Sterkse Schakel regio Kennemerland

Na een spannende Finale werd op vrijdag 25 november in het Grand Hotel ter Duin in Noordwijk de winnaar van de Publieksprijs bekend gemaakt. Wij hadden de meeste stemmen gekregen en hierdoor de Publieksprijs gewonnen van de Sterkse Schakel regio Kennemerland . Wij danken iedereen hartelijk voor het stemmen. Uw stem heeft gezorgd dat wij de Klantvriendelijkste en klantgerichtste winkel van de regio Kennemerland. zijn tot het najaar van 2023.
Thanks!Contactgegevens

Maandag
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
08.00 t/m 18.00 uur

Zaterdag
08.00 - 16.00 uur

Zondag
Gesloten​​​​​​​

Afbeelding

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, u kunt hiernaar vragen bij aankoop in onze winkel.